Under Deltakere ser du alle som er påmeldt, med status, produkter og svarene på spørsmålene.
- Status viser for eksempel Reservert, Fakturert, Delvis betalt, Betalt eller Gratis.
- Ikonene over tabellen lar deg velge kolonner, filtrere, endre tetthet, laste ned listen og søke.
- Blyanten på raden åpner påmeldingen, søppelbøtta sletter den.
- Kryss av for deltakere og velg Velg og deretter Send melding, Tildel kompetanse eller Slett kompetanse.
- Legg til melder på en deltaker for hånd, se Slik registrerer du en deltaker.
Kommentarer
0 kommentarer
Artikkelen er stengt for kommentarer.