Bedriftene som du har meldt ut/fjernet fra bedriftslista blir liggende i en egen rapport for utmeldte bedriftsmedlemmer.
Gå til "Rapporter" -> "Utmeldte bedriftsmedlemmer":
I denne rapporten får du oversikt over utmeldte tilbake inntil 2 år.
Dersom du ønsker å gjenopprette bedriften, klikker du på bedriften og velger "Gjenopprett":
Da legges bedriften tilbake i lista, og historikken er ivaretatt.
(Er det mer enn 2 år siden bedriften ble meldt, må den opprettes på nytt)
Kommentarer
0 kommentarer
Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.