Under Innstillinger → Tilganger gir du andre personer tilgang til å administrere arrangementet.
Rollene
- Arrangør – full tilgang. Kan endre alle innstillinger, administrere deltakere, grupper og venteliste, og slette arrangementet.
- Administrator – full tilgang, samme rettigheter som Arrangør.
- Assistent – kan administrere deltakere, grupper og venteliste. Kan se innstillingene, men ikke endre dem eller slette arrangementet.
- Innsjekking – lesetilgang til deltakerlisten.
Slik gir du tilgang
- Klikk Legg til og velg Rolle.
- Søk opp personen med navn sammen med telefonnummer eller e-post, og velg personen.
- Klikk Legg til.
Kommentarer
0 kommentarer
Artikkelen er stengt for kommentarer.